0
Coșul tău

Termeni si conditii

Termeni și Condiții pentru SemnRutier.ro

Ultima actualizare: [Data ultimei actualizări]

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul SemnRutier.ro (denumit în continuare “Site-ul”). Prin accesarea sau folosirea acestui Site, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții.

1. **Informații generale**
1.1. Site-ul SemnRutier.ro este deținut și operat de Lacuenta Srl CIF 29174790 J38/510/2011 Str. Grigore Procopiu 2 Ramnicu Valcea, CUI 29174790  .

2. **Accesul la Site**
2.1. Accesul la Site este permis doar persoanelor fizice și juridice care acceptă și respectă acești Termeni și Condiții.
2.2. Site-ul poate fi utilizat numai în scopuri legale și conform destinației sale.

3. **Contul de Utilizator**
3.1. Pentru a accesa anumite servicii sau funcționalități ale Site-ului, utilizatorii pot fi obligați să creeze un cont.
3.2. Utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității datelor de conectare la contul lor și sunt de acord să nu le dezvăluie altora.

4. **Produse și Servicii**
4.1. Informațiile referitoare la produse și servicii prezente pe Site sunt sub rezerva modificărilor fără notificare prealabilă.
4.2. Preturile afișate sunt exprimate în [moneda], iar taxele aplicabile sunt incluse sau excluse, după caz.

5. **Comenzile și Plata**
5.1. Prin plasarea unei comenzi, utilizatorii confirmă că au citit și acceptat prețurile și descrierile produselor/serviciilor.
5.2. Plata se va efectua în conformitate cu metodele disponibile pe Site.

6. **Confidențialitatea și Securitatea Datelor**
6.1. Colectăm și prelucrăm datele personale conform Politicii de Confidențialitate disponibile pe Site.
6.2. Utilizatorii sunt responsabili pentru protejarea informațiilor lor de conectare și a altor date personale.

7. **Drepturile de Proprietate Intelectuală**
7.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului sunt deținute de [Nume Companie] sau de terți colaboratori.
7.2. Este interzisă copierea, distribuirea sau utilizarea necuvenită a oricărui conținut de pe Site fără acordul scris al proprietarului.

8. **Forța Majoră**
8.1. Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neîndeplinirea obligațiilor sale în caz de forță majoră.

9. **Modificări ale Termenilor și Condițiilor**
9.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Utilizatorii vor fi notificați cu privire la astfel de modificări.

10. **Litigii și Legislație aplicabilă**
10.1. Orice litigiu între părți va fi rezolvat pe cale amiabilă. În caz contrar, litigiul va fi soluționat conform legilor în vigoare.

Prin utilizarea Site-ului, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul SemnRutier.ro.

Contactati-ne